Over BASMA

DJ BASMA creert betoverende, meeslepende, vrolijke Berberse & Arabische sferen. Wij draaien op Marokkaanse bruiloften, maar ook op verlovingen, henna-avonden, geboortefeesten, besnijdenisfeesten, verjaardagen, schoolfeesten, Nederlandse feesten en culturele evenementen. Wij hebben een variatie aan Berberse & Arabische muziekstijlen, ook Westerse muziekstijlen ontbreken niet.

Zo zal er nooit een stilte vallen op je marokkaanse bruiloft of evenement. Samen met jou bepaalt DJ BASMA welke muziekstijlen bij je marokkaanse bruiloft of evenement passen. Wij kunnen bijvoorbeeld Arabische beats met westerse muziek mixen. Zo wordt je feest omgetoverd tot een muzikale beleving die jij en je gasten niet snel zullen vergeten. BASMA betekent niet voor niets Glimlach in het Arabisch.

NIEUWS

Cheb Khaled op 12 mei in Nederland

Cheb Khaled komt naar de Doelen in Rotterdam op zaterdag 12 mei 2012.

ACTIE

Pakketten BASMA FX

BASMA FX heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van speciale effecten en decoratie op¬†filmproducties, theatervoorstellingen, modeshows, bruiloften, maar ook verjaardagen en buurtfeesten. Je¬†kunt met speciale efffecten een extra …